Aktivitet høsten 2016

Postet av Meløy Ski- og Sykkelklubb den 1. Jun 2016Faste treninger:

Tirsdager kl 18: Lavterskelgruppe landeveissykling fra Best, Ørnes

Onsdager kl 18: Sykkeltrening for vante syklister som har trent en del. Det vil variere mellom terrengsykling og landevei. Publiseres på klubbens Facebookgruppe.

Klubbritt

Som en ekstra piff på treningene, samles vi til «klubbritt». Tidtaking gjøres enten via Strava (lastes ned på telefon) eller med tidtaking fra den enkelte. På landevei sørger vi for litt hjelp til tidtaking for de som ikke har strava.

Dette skjer på følgende dager/steder :

Onsdag 1. september kl 18: Terreng rundbane, Mosvold «opplevelsespark». (og en enklere løype)24. – 25. september satser vi på en felles samling med overnatting til Saltdal. Dette er åpent for alle medlemmer uavhengig av om du er ski- eller sykkelutøver, eller passiv medlem. Her blir det aktivitet for alle; sykling på stier eller landevei, fotturer på stier i skogen, eller mot høyden, lek og sosialt samvær for ung og voksen. Alle ordner seg selv med mat, drikke og overnatting, men vi griller sammen på lørdag kveld.Kurs 19. oktober kl 18:

Kosthold knyttet til trening (og ritt):Hva skjer i kroppen når vi trener, og hva slags mat trenger kroppen vår?

Treningsteori: Hvordan legge opp treningen? Intensitetssoner, grunntrening, oppkjøring etc. Treningsplanlegging.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.